Bejelentés


Teremtés az időn át

Hírek
Frissítés

Az oldal folyamatos frissítés és javítás alatt áll!


 

Az időn át


 

Fontos: Ez az elmélet nem vallás, nem ország és nem emberiség ellenes!

A leírtak a ki nem zárhatóság és az össze nem férhetőség alapelveit követik! Figyelembe véve történelmi tényeket, az azokat körüllengő rejtélyeket és a napjainkban is történő eseményeket, kísérleteket és különböző tudományágakkal kapcsolatos felfedezéseket.


A kutatásokkal és felfedezésekkel összeköthető, ma élő tudósok-kutatók és professzorok nevét szándékosan nem Írom le, mert egy barátom szerint: A kiolvashatatlan nevek csökkentik az érdeklődést az olvasóban! Nem beszélve arról, hogy sokan csak azért írnak sok nevet, mert három oldallal több lesz a könyv!
Valóban nagyon sok nevet kellene leírnom. De nem a fent említett dolgok miatt nem teszem, hanem mert senkit nem szeretnék személy szerint bírálni kutatások és felfedezések kapcsán, nem ez a célom!
Arra szeretném felhívni az emberek, a "tudós társadalom" és a kutatók figyelmét, hogy a kommunikáció hiánya és a tények elferdítése, elhallgatása miatt nincs előrehaladás bizonyos dolgokban! Esetenként különféle érdekéből a szándékos megtévesztés a cél!

Az elmélettel már nagyon régóta foglalkozom! Még emlékszem a pillanatra mikor először néztem kérdőn az éjszakai égre: Mit keresünk mi itt a földön? Miért pont itt vagyunk? Mik derülnek majd ki a jövőben a tudományos kutatások segítségével? Ez több mint húsz éve történt. Azóta nem telt el úgy nap, hogy ne foglalkoznék az elméletemmel és ne próbálnám megdönteni különféle magamnak feltett kérdésekkel.

Nagyon sok elméletet olvastam el, hallgattam meg! Többségük semmitmondó, logikátlan dolgokról szólt! Amik valóban megtörtént eseményeket mutatnak be múltunkból, azok is csak részleges magyarázattal szolgálnak és szinte csak a tényeket közlik elég sarkalatos módon! Ez talán abból ered, hogy az elméletek "ismertetői" nem mernek hozzátenni egy kis technikát, az amúgy szuper technikát feltáró elméleteikhez! Vagy egyszerűen felsőbb utasításra tesznek közzé zavaros dolgokat!

A több mint 20 éves információ gyűjtés, kutatás a különböző témákban egyre inkább megerősíti az elméletemet! Főként a tudós társadalomban zajló viták, ellentmondásos megnyilvánulások és a világunkban napjainkban is történő események miatt! E viták láttán és hallatán elhatároztam, hogy még több időt töltök a bizonyítékok felkutatásával, gyűjtésével! Mindent nem akarok leírni, mert több ezer bizonyíték van! Az a néhány tény is bizonyítékul szolgálhat, amit beválogattam ezen elmélet igazolására, mely nem elrugaszkodottabb mint bármely ma, a könyvespolcokon vagy az interneten is megtalálható különféle elméleteknél!

Mindig józan, realista gondolkodású voltam és leszek! Nem vagyok hívő, de érdekel minden aminek van köze múltunkhoz és jövőnkhöz! Nem hagyom magam befolyásolni senkinek, semminek! Számomra amire nincs valamiféle tudományos magyarázat, az nem létezik!


Amit a legjobban nem értek azaz, hogy miért kell túlbonyolítani dolgokat. Gondolok itt például az UFO-kra, amiket néha lencsevégre kapnak! Az én véleményem szerint, ezek a repülésre is alkalmas szerkezetek ember kéz által készültek! Hogy miért gondolom ezt? Bizonyíték az van arra vonatkozóan, hogy a NASA és a CIA közreműködésével emberek készítik az UFO-kat. Hogy miért teszik ezt és kiknek a parancsára? Számomra ezek a kérdések is egyszerűek, amikre meg is kapja az érdeklődő a válaszokat, de most nem ez a lényeg. Néhány nem nagyon ismert kiszivárogtatott kép a NASA -tól és a CIA-tól, amiken igazán el lehet gondolkodni! Több szerkezetet, már a 2. világháború alatt teszteltek!


Kettő ember élt a földön, akiknek a nevét érdemes megemlíteni az UFO jelenségekkel kapcsolatban. Nikola Tesla és Viktor Schauberger. E két ember munkássága nélkül, napjainkban nem létezne az UFO rövidítés! Erről a témáról is szó lesz a későbbiekben!

Hogyan kerültünk a földre? Mit keresünk itt? Hova tartunk? Honnan ered a technika? Jól csináljuk e amit csinálunk mint emberiség? Miért van tele múltunk a tudós társadalmat is megosztó rejtélyes dolgokkal?

Ezek a kérdések foglalkoztatják a legtöbb embert és kutatót a világon! Miért kellene készpénznek vennünk olyan embereknek "kutatóknak, tudósoknak", a felfedezéseikkel kapcsolatos kijelentéseiket-feltevéseiket, akik még a saját csapatukon belül is megosztó kijelentéseket tesznek közzé?  Nem beszélve a más területeken dolgozó tudósokkal való, néha majdnem vérre menő csatározásaikról! Persze vannak tudósaink között páran, akik közel állnak bizonyos szervezetekhez!

Én nem vagyok kutató, sem tudós! Egy vagyok a sok közül akit érdekel mi zajlik körülötte! Sajnos azt látom, hogy ebben egyre inkább akadályoz a média! A híradások szinte belpolitikával, szórakoztatással, apró-cseprő dolgokkal, meg más ismeretlen emberek halálával foglalkozik és sajnos ez a jellemző világszerte!

Mintha valakik valahol eldöntenék, hogy mi érdekeljen minket, hogy még inkább beleszürküljünk a hétköznapokba és egy nagy egységet alkotva bólogassunk:"Igen, ez az élet!" Nehogy érdekeljen minket más azon kívül, hogy hogyan tartsuk el magunkat, családunkat vagy védjük meg vagyonunkat! Félre kell néha tennünk minden problémánkat e rohanó világban, hogy meglássuk a világot!

Létezik már nagyon sok elmélet, hogy hogyan kerülhettünk a földre! A teremtés, az evolúció és az az elmélet, miszerint egy másik csillag körül keringő bolygó lakóinak telepesei vagy pártfogoltjai vagyunk! Nem akarom egyiket sem megdönteni vagy cáfolni! Nem ez a célom!

 

Minden emberben van egy kialakult világkép! Amennyi ember él a földön, annyi világ és univerzum létezik! Ez az elmélet az én világom. Igaz az én nézőpontomból mindenki ebben a valóságban él!

 

1: A teremtés. Az isteni világ, amely mindenható vagyis bármit megtehet ez az isten, amit csak akar. Az 1920-as években kiderült, hogy számtalan galaxis létezik az univerzumban. Több ezer milliárd! E galaxisokban több ezer milliárdszor több ezer milliárd csillag és bolygó létezik. Számtalan helyen lehet élet és biztos hogy van is! De ezekről nem szól a biblia. Kicsit furcsa gondoljunk csak bele! Ha isten itt a földön, ezen a parányi porszemen nem tud-tudott rendet tartani, akkor hogyan lenne képes irányítani, kézben tartani az egész univerzumot!?

 


2: Az evolúciós elmélet is vitatható. Van egy pont az ember evolúciójában, amely rengeteg kérdést vet fel! Érdekes mód a legtöbb fejlődést az ember kb 40e évvel ezelőtt tette, mikor szinte egyik pillanatról a másikra elkezdett beszélni, kunyhókat építeni, öltözködni, földet művelni és eltemetni halottait úgy, hogy virágokat helyezett sírjukba! Ezt tette mindenféle átmenet nélkül az ősemberlétből a modern emberi létbe! A mai napig nem találtak az elő-ősember és a modern ember között lévő átmeneti lényt. Egyet sem még csak egy darabkáját sem! Az evolúciós elmélet szerint, ebből kellene a legtöbbnek lennie!

 


3: Ha paleoasztronauták hoztak volna ide a földre minket, akár telepeseknek, akár valami kísérlet céljából, nyilván lennének látható nyomai történelmünkben vagy technikánkban! Léteznek jelek, de ezek teljesen más irányba mutatnak! Vannak emberek akik nem csak hisznek az ufo-k létezésében, de már láttak is megmagyarázhatatlan dolgokat az égen. Vannak olyanok, akiket állítólag el is raboltak valamiért! Vajon kik Ők? Bántani akarnak minket vagy csak megfigyelnek? Egyáltalán akarnak tőlünk valamit? Ha léteznek nyilván tudnak róluk a legbefolyásosabb kormányok, nagyhatalmak! De akkor miért titkolják? Mi olyat tehetnek jelenünkben, vagy tehettek a múltban amit ennyire titkolni kell?

 

Ez csak pár rövid gondolat a különféle elméletekről. Közel sem ennyire egyszerű egyik sem!

 

Van a tudományban egy íratlan szabály. Occam borotvája: "Nem szabad egy viselkedést magasabb rendű működés eredményének tekinteni, ha egyszerűbb módon is meg tudjuk magyarázni.

 

Ami  röviden ennyit jelent: Feltehetően mindig a legegyszerűbb magyarázat a helyes!

 

Amit leírtam az közel sem egyszerű! De a földünkön talált régészeti leletek, írásos feljegyzések és építészeti remekművek sokkal inkább alátámasztják ezt az elméletet, mint bármely másikat az ismertek közül!

 

Ha a különböző területeken dolgozó kutatók, tudósok több párbeszédet folytatnának egymással és ezek nem vitákról szólnának, akkor talán nem kerülnének napvilágra különféle elméletek! De úgy néz ki, hogy azért nincs egyetértés, mert egyik területen sem tudják teljes mértékben bizonyítani elméletük helyességét! Ezekből a vitáikból, töredék információikra alapuló elméleteik meg nem magyarázatából és a világ minden táján fellelhető bizonyítékokból született az elmélet, mely minden tekintetben magyarázattal "szolgálhat" földi létünk eredetét és célját illetően!

Számtalan ember van, aki tudja az igazságot! Hogy miért nem lehet senkinek sem nyilvánosságra hozni? Teljesen egyértelmű lesz mindenki számára!


A Hrelyeísás ktkóntauak üenezm! Ha ezt a pár srot el tjudák onsalvi, akokr ne zaskalasnak az olodaln taálhaltó hrelyísesáei problémákkal, mert folyamatosan javítom! Köszönöm!

 

Közlemény

A  honlapon megjelent írások szerzői jogvédelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő további felhasználása kizárólag a szerző előzetes engedélyével történhet!

ingyenreklám bannercsere

Következő oldal>>>

 

Következő oldal>>>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!